TRYB JASNY/CIEMNY

Księżycowe ciasteczka migdałowe (bez pieczenia)

Pora na nowe świąteczne przepisy, które nie zdążyły trafić do Ebooka świątecznego, ale pojawią się na blogu :) Na początek marcepan! Hmm okazuje się, że marcepanowe prze…

Darmowa książka kucharska ketON: Christmas

Obiecałam? I dotrzymałam słowa! Kolejny prezent dla czytelników ♥️

Ryba po grecku

Dawnoo nie było nowego przepisu, ale natłok obowiązków oraz wielki darmowy ebook trochę mnie przytłoczył, a wczoraj musiałam wyrzucić 30 szalek eksperymentu do kosza :( …

Darmowa książka kucharska KetON: GASTRONOMY

Kolejny Ebook leci na stronę!  Projekt okładki i opracowanie graficzne: Michał Szałkiewicz

Czy można jeść pestkę awokado oraz jak wyhodować drzewko awokado?

Wracam z nowym artykułem :) Tym razem teoria, zdrowie, nauka i praktyczne porady w jednym! Co powiecie naaaaaa wspaniały temat jakim jest pestka awokado?:) Zapraszam do …

Duszona wołowina a'la curry z dynią

Mielona wołowinka to moje ulubione mięso do potrawek takich jak ta! Sporo ich na blogu, a co powiecie na taką wersję w stylu curry?:) Testowałam ją w zeszłym tygodniu na…

Jagodowo-cytrynowo-malinowe serniczki z galaretką w słoiczkach

Aahh jak ja uwielbiam takie przepisy, gdzie nie trzeba pilnować piekarnika i robić porcji jak dla wojska, marnować energii i generować koszta :) To dokładnie tak jak ten…

Tłuszcze do smażenia. Jaki tłuszcz wybrać do obróbki termicznej?

Ponownie artykuł z prośby czytelników :) Był post o nasionkach i orzechach oraz o tym, dlaczego nie znajdziecie u mnie takich przepisów i dlaczego nie używam mąki migdał…

Mąka kokosowa - jak wybrać mąkę, z której wyjdzie każdy wypiek?

Ten artykuł zdecydowanie musiał kiedyś powstać! Wciąż macie tyle pytań dotyczących mąki... Dziś znajdziecie kolejne odpowiedzi :) Jak wybrać idealna mąkę kokosową i jak …

Polecane posty

instagram @keto__reva