Wielu z Was prosiło o ten
artykuł. Zajęło mi to trochę, ale no jest! :) Wiem, że wybór odpowiedniego zamiennika cukru zwykle wiąże się z pytaniami:
Czy muszę go wliczać …
Kto mówił, że uwielbia bajgle? No to mamy kolejny przepis wyjątkowo w piątek! Idealny dla fanów moich bułeczek grahamek oraz wiejskiego chlebka z bloga. Połączyłam oba t…
Mam na blogu aż 20 przepisów na pieczywo, ale widzę, że niektórym z Was wciąż mało i tak jak ja uwielbiacie nowe :) No to łapcie kolejny. Tym razem w zabawnej formie min…
Na blogu mam już 9 przepisów na pizzę. A ponieważ bardzo lubię liczby parzyste to łapcie przepis numer 10! Tym razem na białkowym, niskokalorycznym spodzie z kurczaka :)…
Co powiecie trzeci przepis na oponki na nadchodzący tłusty czwartek, ale tym razem w stylu sernika? Na blogu ponownie lekkie, niskokaloryczne donaty/oponki bez dodatku m…
Ostatnio pisałam na temat węglowodanów i ich ważnej roli w organizmie. Niestety zdarzają się choroby, gdzie cukry pełnią bardzo negatywną funkcję i warto dążyć do obniże…
Właśnie sobie uświadomiłam, że jadłam golonkę zaledwie kilka razy w życiu! Serio:) I że nie ma u mnie na nią żadnego przepisu na blogu po prawie 2 latach funkcjonowania …
Mam na imię Sabina i jestem magistrem biotechnologii molekularnej oraz dietetykiem klinicznym po studiach. Spędziłam ponad 8 lat na pracy z naukowcami zajmującymi się także dietą ketogenną. Pracowałam w szpitalu oraz w prestiżowych laboratoriach naukowych. Czeka na Ciebie blog pełen setek przepisów i artykułów naukowych, które pomogą Ci usprawnić zdrowie i życie! Na blogu znajdziesz zagadnienia z wielu dziedzin nauki, w których się szkoliłam: epigenetykę, metabolomikę, biochemię, genetykę, chemię organiczną czy biofizykę!