Co powiecie na taki przepis? Parówki to produkt, który wybieram bardzo rzadko. Tym razem była okazja przetestować świetnej jakości parówki z gospodarstwa bio, więc czemu…
Chleb w jajku to jedno z takich form podania pieczywa, które zawsze się sprawdzało jako "pełne" danie szczególnie, gdy nie zawsze była możliwość zjedzenia mięs…
Sezonowy krem w wersji dyniowo-paprykowej właśnie wylądował w miseczce! Prosto, mało składników, zdrowo i pysznie! Krem świetnie sprawdzi się dla osób, które mają proble…
Mam na imię Sabina i jestem magistrem biotechnologii molekularnej oraz dietetykiem klinicznym po studiach. Spędziłam ponad 8 lat na pracy z naukowcami zajmującymi się także dietą ketogenną. Pracowałam w szpitalu oraz w prestiżowych laboratoriach naukowych. Czeka na Ciebie blog pełen setek przepisów i artykułów naukowych, które pomogą Ci usprawnić zdrowie i życie! Na blogu znajdziesz zagadnienia z wielu dziedzin nauki, w których się szkoliłam: epigenetykę, metabolomikę, biochemię, genetykę, chemię organiczną czy biofizykę!