Jagodowy koktajl z serkiem
Kolejny przepis na koktajl tym razem z dodatkiem serka wiejskiego oraz anyżu, który nadał całości niesamowitego charakteru. Po prostu mniam!
- 100g jagód mrożonych
- 200g serka wiejskiego (1 opakowanie) lub mleczko kokosowe
- 50g nasion chia
- woda
- szczypta anyżu i soli
- dodatkowo: masło, olej kokosowy, olej MCT lub inny (w dowolnej ilości tolerowanej przez organizm)
Wszystko razem zblenderować. Odczekać aż nasiona wchłoną płyny lub wypić od razu :)
Makro (całość bez dodatku tłuszczu):
B: 32,8
T: 27,6
W: 16,5
Smacznego!
****************************************************************
Udostępniajcie jeśli macie ochotę! :)
Bardzo proszę o uszanowanie mojego autorstwa do zdjęć i przepisów :)
Bardzo proszę o uszanowanie mojego autorstwa do zdjęć i przepisów :)
USTAWA z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Art. 78. 1.
Komentarze
Prześlij komentarz